HIFFI Cykler

Aktiviteten henvender sig primært til cykelryttere med interesse for landevejscykling. Vi kører på landevejsegnede cykler.

Aktuel træning:

Vi er nu i efterårs / vintersæsonen hvor der ikke er planlagt udendørs træning. 

Indtil videre er der ikke Indoor landevejs træning om søndagen. Vi opfordrer derfor til at møde op ved Hirtshals Idrætscenter søndag k. 9.30, såfremt vejret tillader det. Rute aftales mellem fremmødte deltagere.  

Træningsplan:

Søndags træning - Kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter.

Hold 3: Kører overkommelige ruter i et tempo, således at alle der kører med kan følge tempoet og får en god cykeloplevelse. Der vil være 2 kaptajner / hjælpekaptajner til de planlagte ruter.

Hold 1+2: Kører længere ruter i højere tempo. Holdene kører samme rute, og følges ad fra start. Ude på ruten vil holdene blive opdelt, således at hold 1 kører i meget højt tempo og hold 2 kører i et mere moderat tempo. Der vil være én kaptajn til rådighed på hvert hold. Holdene er for cykelryttere som ønsker træning for formfremgang og evt. deltagelse i cykelløb. 

Ruterne er planlagte og kan ses her på siden senest torsdag aften før træning.  Ruterne er linket til ruter på Endomondo. Vi er igang med at etablere ruterne på GPSies også, disse ruter findes under fanen "ruter".

Onsdags træning - Kl. 18.30 fra Hirtshals Idrætscenter. N.B. onsdags træning holder vinterpause.

Teknisk træning: Vi kører intervaltræning, bakkekørsel og tempotræning. Der samles op imellem bakkerne og intervallerne.

Landevejs træning: Der køres en landevejstur - distance og tempo er afpasset efter fremmødte deltagere. N.b. Der er ikke planlagte ruter og kaptajner, men deltagerne opfordres til at aftale en tur efter eget ønske. 

Facebook.

Vi har en facebook side: HIFFI Cykler, hvor der løbende er informationer. Her har du tillige mulighed for at skabe kontakt til øvrige deltagere og evt. aftale træning udover ovenstående træningstidspunkter, handle brugte effekter, komme med forslag og meget mere. Gå til vores Facebook side


Øvrige aktiviteter.

Medlemsmøde. HIFFI Cykler afholder medlemsmøde, mandag den 4. marts, kl. 19.00 i Hirtshals Idrætscenter. Her vil styregruppen præsentere planen for den kommende sæson og samtidig have en drøftelse med foreningens medlemmer om forslag til aktiviteter m.m.

HIFFI Cykler byder på en kop kaffe og lidt til ganen.

Tilmelding til medlemsmøde sker i gruppen HIFFI Cykler på Facebook eller ved mail til jensogpernille@vip.cybercity.dk. Inetresserede som ikke medlem af HIFFI Cykler og også velkomne.

HIFFI Kælderhygge. Søndag den 10. marts kl. 9.30 i Hirtshals Idrætscenter.

Vi kører Indoor Bike i en time og løber derefter en tur på 4 km. Efter anstrengelserne afslutter vi et godt gus og en svømmetur i svømmehallen. Mere info og tilmelding på Facebook, hvor der oprettes en begivenhed.

Standerhejsning. Søndag den 7. april 2018 skyder vi sæsonen i gang, med standerhejsning kl. 10.00 fra Hirtshals Idrætscenter. Vi cykler en hyggetur i 2 grupper, ca. 25 km og ca. 40 km, hvorefter vi spiser suppe i Cafeteriet i hallen.

Tilmelding til begivenheden på Facebook eller ved mail til jensogpernille@vip.cybercity.dk

En Forårsdag i Thy. Ryttere fra HIFFI Cykler deltager i årets første cykelløb, En Forårsdag i Thy, lørdag den 6. april.  Se mere om løbet her. Eventuel aftale om samkørsel kan aftales på Facebook. 

Grejsdalsløbet i Vejle. Ryttere fra HIFFI Cykler deltager i dette flotte og meget kuperede cykelløb i Vejle, søndag den 12. maj 2019. Se mere om løbet her. Eventuel aftale om samkørsel kan aftales på Facebook. 

Minitriatlon. Onsdag den 22. maj kl. 18.00 afholdes Minitriatlon i samarbejde med løbeklubben Havstrygerne og Svømmeklubben Nejst. Se opslag og tilmelding på Facebook.

Bøgstedløbet. Lørdag den 25. maj. afholdes der Bøgstedløbet. Der er mulighed for 7, 20, 35, 52 eller 75 km i området omkring Astrup / Bøgsted. Se mere om løbet her. Husk tilmelding på hjemmesiden inden løbet.

HIFFI Cykler, klubtur til Harzen. HIFFI Cykler arrangerer klubtur til Harzen i dagene 29 maj - 2 juni. Mere info kommer på Facebook.

Nordjylland Rundt. HIFFI Cykler deltager i Nordjylland Rundt, lørdag den 15. juni 2019. HIFFI Cykler tilbyder fælles tilmelding, for at sikre at deltagerne stater i samme startgrupper. Tilmelding og koordinering sker på Facebook, opslag kommer senere. Se mere om løbet her.

Klubtur til Skagen. Lørdag den 17. august afholdes der klubtur for klubbens medlemmer. (NB. arrangementet er flyttet fra den 29. juni) Mere info kommer senere. 

Tour de Skansebakken. HIFFI Cykler deltager i det traditionsrige Tour de Skansebakken, som arrangeres af Horne KFUM. Dato og yderligere info kommer senere.

Markedsløbet i Brønderslev. HIFFI Cykler deltager i Markedsløbet i Brønderslev, lørdag den 31. august. Se mere om løbet her. Information og aftale om fælles kørsel kommer på Facebook. 

HIFFI Cykelløb. Lørdag den 14. september afholdes klubbens nye aktivitet. Mere info kommer senere. 

 

Pris: 

Pris for medlemskab af HIFFI Cykler er DKK 225,00 for 2019.

Medlemmer modtager løbende informationer via e-mail.

Send en mail med navn, adresse, fødselsdato og e-mail til jensogpernille@vip.cybercity.dk så modtager du en bekræftelse på medlemskab, info om betaling m.m.