Sitemap

HIFFI Cykler

Aktviteten henvender sig primært til cykelryttere med interesse for landevejscykling. Vi kører på landevejsegnede cykler.

Aktuel træning

Hold 1 og 2 kører: Planlagt søndagstræning starter søndag den 1. april 2018.

Hold 3 kører: Planlagt søndagstræning starter søndag den 1.april 2018.

Træningsplan:

Søndags træning - Kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter.

Hold 3: Kører overkommelige ruter i et tempo, således at alle der kører med kan følge tempoet og får en god cykeloplevelse. Der vil være 2 kaptajner / hjælpekaptajner til de planlagte ruter.

Hold 1+2: Kører længere ruter i højere tempo. Holdene kører samme rute, og følges ad fra start. Ude på ruten vil holdene blive opdelt, således at hold 1 kører i meget højt tempo og hold 2 kører i et mere moderat tempo. Der vil være én kaptajn til rådighed på hvert hold. Holdene er for cykelryttere som ønsker træning for formfremgang og evt. deltagelse i cykelløb. 

Ruterne er planlagte og kan ses her på siden senest torsdag aften før træning.  
 

Onsdags træning - Kl. 18.30 fra Hirtshals Idrætscenter. 

Teknisk træning: Vi kører intervaltræning, bakkekørsel og tempotræning. Der samles op imellem bakkerne og intervallerne.

Landevejs træning: Der køres en landevejstur - distance og tempo er afpasset efter fremmødte deltagere. N.b. Der er ikke planlagte ruter og kaptajner, men deltagerne opfordres til at aftale en tur efter eget ønske. 


Facebook.

Vi har en facebook side: HIFFI Cykler, hvor der løbende er informationer. Her har du tillige mulighed for at skabe kontakt til øvrige deltagere og evt. aftale træning udover ovenstående træningstidspunkter, handle brugte effekter, komme med forslag og meget mere. Gå til vores Facebook side


Øvrige aktiviteter.

Medlemsmøde. HIFFI Cykler afholder medlemsmøde, mandag den 5. marts, kl. 19.00 i Hirtshals Idrætscenter. Her vil styregruppen præsentere planen for den kommende sæson og samtidig have en drøftelse med foreningens medlemmer om forslag til aktiviteter m.m.

HIFFI Cykler byder på en kop kaffe og lidt til ganen.

Tilmelding til medlemsmøde sker i gruppen HIFFI Cykler på Facebook eller ved mail til jensogpernille@vip.cybercity.dk. Inetresserede som ikke medlem af HIFFI Cykler og også velkomne.

HIFFI Kælderhygge. Søndag den 11. marts kl. 9.30 i Hirtshals Idrætscenter.

Vi kører spinning i en time og løber derefter en tur på 4 km. Efter anstrengelserne afslutter vi med lidt lækkert til ganen i Hirtshals Idrætscenter. Mere info og tilmelding på Facebook, hvor der er oprettet en begivenhed.

Standerhejsning. Søndag den 25. marts 2018 skyder vi sæsonen i gang, med standerhejsning kl. 10.00 fra Hirtshals Idrætscenter. Vi cykler en hyggetur i 2 grupper, ca. 25 km og ca. 40 km, hvorefter vi spiser suppe i Cafeteriet i hallen.

Tilmelding til begivenheden på Facebook eller ved mail til jensogpernille@vip.cybercity.dk


Medlem.

Pris for medlemskab af HIFFI Cykler er DKK 225,00 for 2018.

Medlemmer modtager løbende informationer via e-mail.

Send en mail med navn, adresse, fødselsdato og e-mail til jensogpernille@vip.cybercity.dk så modtager du en bekræftelse på medlemskab, info om betaling m.m.