Sitemap

HIFFI Cykler

Aktviteten henvender sig primært til cykelryttere med interesse for landevejscykling. Vi kører på landevejsegnede cykler.

Kommende træningsture:

Søndag den 28. august 2016, kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter.

Der er ikke planlagte ruter denne dag, HIFFI Cykler deltager i Tour de Skansebakken. Løbet starter kl. 12.00 fra Missionshuset i Horne. Styregruppen opfordrer alle HIFFI ryttere til at deltage i det hyggelige cykelløb. Kom og se hvor mange omgange du kan køre på en trafikreguleret rute med mange tilskuer og hyggelig stemning.  

Se mere om løbet her:

Har du lyst til at trille en landevejstur kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter vil dette være muligt.  

Søndag den 4. september 2016, kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter.

Hold 1 kører Løkken 84,7 km. Kaptajner Kim Brix og Mogens.

Hold 2 kører Tolne 68,8 km. Kaptajner: Jens og Atli.

Aktiviteter sommer / efterår 2016.

Træningsplan: Planlagt træning starter i april måned.

Søndags træning - Kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter.

Hold 2: Kører overkommelige ruter i et tempo, således at alle der kører med kan følge tempoet. I tilfælde med mange deltagere og/eller stor forskel på tempo vil gruppen blive opdelt, således at alle kan være med og får en god cykeloplevelse.

Hold 1: Kører lange ture i højt tempo, der forventes en gennemsnits hastighed på over 30 km/t. Holdet er for cykelryttere som ønsker træning imod deltagelse i cykelløb og formfremgang i øvrigt. 

Ruterne er planlagte og kan ses her på siden senest torsdag aften før træning.  
 

Onsdags træning - Kl. 18.30 fra Hirtshals Idrætscenter.

Teknisk træning: Vi kører intervaltræning, bakkekørsel og tempotræning. Der samles op imellem bakkerne og intervallerne.

Landevejs træning: Der køres en landevejstur - distance og tempo er afpasset efter fremmødte deltagere. N.b. Der er ikke planlagte ruter og kaptajner, men deltagerne opfordres til at aftale en tur efter eget ønske. 

Facebook.

Vi har en facebook side: HIFFI Cykler, hvor der løbende er informationer. Her har du tillige mulighed for at skabe kontakt til øvrige deltagere og evt. aftale træning udover ovenstående træningstidspunkter, handle brugte effekter, komme med forslag og meget mere. Gå til vores Facebook side


Øvrige aktiviteter.

Tour de Skansebakken. HIFFI Cykler deltager i Tour de Skansebakken, søndag den 28 august 2016.

Markedsløbet i Brønderslev. HIFFI Cykler deltager i Markedsløbet i Brønderslev, lørdag den 3. september 2016.

Medlem.

Pris for medlemskab af HIFFI Cykler er DKK 200,00 for 2016.

Medlemmer modtager løbende informationer via e-mail.

Send en mail med navn, adresse, fødselsdato og e-mail til jensogpernille@vip.cybercity.dk så modtager du en bekræftelse på medlemskab, info om betaling m.m.