Sitemap

HIFFI Cykler

Aktviteten henvender sig primært til cykelryttere med interesse for landevejscykling. Vi kører på landevejsegnede cykler.

Kommende træningsture:

Søndage kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter.

Der er ikke planlagte ruter og udpegende kaptajner. Såfremt vejret tillader det, køres der en landevejstur på 2 - 3 timers varighed. Fart og distance aftales mellem de fremmødte medlemmer.

Når vejret bliver dårligere, vil der være mulighed for 2 timers Indoor Bike, landevejstræning i Cykelkælderen. Se mere under fanen Indoor Bike.

Onsdage kl. 18.30 i Hirtshals Idrætscenter.

Der køres ikke udendørs, da det nu er for mørkt efter kl. 18.30

Der er mulighed for 2 timers Indoor Bike landevejstræning i Cykelkælderen. Se mere under fanen Indoor Bike

Aktiviteter sommer / efterår 2016.

Træningsplan: Planlagt træning starter i april måned.

Søndags træning - Kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter.

Hold 2: Kører overkommelige ruter i et tempo, således at alle der kører med kan følge tempoet. I tilfælde med mange deltagere og/eller stor forskel på tempo vil gruppen blive opdelt, således at alle kan være med og får en god cykeloplevelse.

Hold 1: Kører lange ture i højt tempo, der forventes en gennemsnits hastighed på over 30 km/t. Holdet er for cykelryttere som ønsker træning imod deltagelse i cykelløb og formfremgang i øvrigt. 

Ruterne er planlagte og kan ses her på siden senest torsdag aften før træning.  
 

Onsdags træning - Kl. 18.30 fra Hirtshals Idrætscenter. 

Teknisk træning: Vi kører intervaltræning, bakkekørsel og tempotræning. Der samles op imellem bakkerne og intervallerne.

Landevejs træning: Der køres en landevejstur - distance og tempo er afpasset efter fremmødte deltagere. N.b. Der er ikke planlagte ruter og kaptajner, men deltagerne opfordres til at aftale en tur efter eget ønske. 

Facebook.

Vi har en facebook side: HIFFI Cykler, hvor der løbende er informationer. Her har du tillige mulighed for at skabe kontakt til øvrige deltagere og evt. aftale træning udover ovenstående træningstidspunkter, handle brugte effekter, komme med forslag og meget mere. Gå til vores Facebook side


Øvrige aktiviteter.

Tour de Skansebakken. HIFFI Cykler deltager i Tour de Skansebakken, søndag den 28 august 2016.

Markedsløbet i Brønderslev. HIFFI Cykler deltager i Markedsløbet i Brønderslev, lørdag den 3. september 2016.

Sæsonafslutning 2016, søndag den 2 oktober. Efter en lille cykeltur mødes vi på Cosmos Trawl, Notkajen 2, kl. 13.00 til en gang spisning med menu fra Føtex. Arrangementet er for medlemmer af HIFFI Cykler og ledsager, pris kr. 50,00 pr. person. Tilmelding på Facebook eller SMS til Jan på 24400993. senest den 28.09.2016.

Medlem.

Pris for medlemskab af HIFFI Cykler er DKK 200,00 for 2016.

Medlemmer modtager løbende informationer via e-mail.

Send en mail med navn, adresse, fødselsdato og e-mail til jensogpernille@vip.cybercity.dk så modtager du en bekræftelse på medlemskab, info om betaling m.m.