Sitemap

HIFFI Cykler

Aktviteten henvender sig primært til cykelryttere med interesse for landevejscykling. Vi kører på landevejsegnede cykler.

Aktiviteter sommer / efterår 2017.

N. B. søndag den 1. oktober er den sidste søndags træning med planlagte ruter. Er vejret godt herefter mødes vi ved hallen kl. 9.30 og kører en passende tur.  

Søndag den 1. oktober 2017. Kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter.

Hold 1 og 2 kører: Lilholt 61,5 km. Kaptajn hold 1: Rasmus Brohus, hold 2: Michael Abrahamsen.

Hold 3 kører: Hebbelstrupvej 41,7 km. Kaptajner Mette Dinesen og Birthe Andersen.

Træningsplan:

Søndags træning - Kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter.

Hold 3: Kører overkommelige ruter i et tempo, således at alle der kører med kan følge tempoet og får en god cykeloplevelse. Der vil være 2 kaptajner / hjælpekaptajner til de planlagte ruter.

Hold 1+2: Kører længere ruter i højere tempo. Holdene kører samme rute, og følges ad fra start. Ude på ruten vil holdene blive opdelt, således at hold 1 kører i meget højt tempo og hold 2 kører i et mere moderat tempo. Der vil være én kaptajn til rådighed på hvert hold. Holdene er for cykelryttere som ønsker træning for formfremgang og evt. deltagelse i cykelløb. 

Ruterne er planlagte og kan ses her på siden senest torsdag aften før træning.  
 

Onsdags træning - Kl. 18.30 fra Hirtshals Idrætscenter. 

N.B. Onsdagstræning er flyttet til kl. 17.30 af hensyn til lysforholdene.  

Teknisk træning: Vi kører intervaltræning, bakkekørsel og tempotræning. Der samles op imellem bakkerne og intervallerne.

Landevejs træning: Der køres en landevejstur - distance og tempo er afpasset efter fremmødte deltagere. N.b. Der er ikke planlagte ruter og kaptajner, men deltagerne opfordres til at aftale en tur efter eget ønske. 

Facebook.

Vi har en facebook side: HIFFI Cykler, hvor der løbende er informationer. Her har du tillige mulighed for at skabe kontakt til øvrige deltagere og evt. aftale træning udover ovenstående træningstidspunkter, handle brugte effekter, komme med forslag og meget mere. Gå til vores Facebook side


Øvrige aktiviteter.

Medlemsmøde. HIFFI Cykler afholder medlemsmøde, onsdag den 22. februar kl. 19.00 i Hirtshals Idrætscenter.

Foredrag Race Across America, mandag den 20. marts 2017, kl. 19.00 Vi får besøg af ekstremcykelrytterne Stig Nicolaysen, der giver et foredrag om kræft, cykling, motivation og mål i livet. 

Standerhejsning. Søndag den 2. april 2017 kl. 10.00 åbner vi sæsonen med standerhejsning, en kort cykeltur og varm suppe samt præsentation af program og planer for sæsonen 2017.

Grejsdalsløbet. Søndag den 14. maj 2017 deltager medlemmer af HIFFI Cykler i Grejsdalsløbet i Vejle.

HIFFI klubtur til Harzen, 24. maj til den 28 maj 2017. HIFFI Cykler arrangerer klubtur til Harzen, i perioden onsdag den 24. maj til søndag den 28. maj 2017. 

Nordjylland Rundt. Lørdag den 10. juni 2017. HIFFI kører som sædvanlig Nordjylland Rundt. HIFFI tilbyder fælles tilmelding og vi forventer at køre 85 km og 150 km. Info om tilmelding kommer senere. 

Klubtur til Skagen. Søndag den 2. juli kører HIFFI Cykler på en fælles klubtur til Skagen. Info om tilmelding, spisning m.m. kommer senere.

Tour de Skansebakken. Søndag den 27. august 2017 deltager HIFFI Cykler i Tour de Skansebakken i Horne. 

Markedsløbet i Brønderslev. Lørdag den 2. september deltager HIFFI Cykler i Markedsløbet i Brønderslev. 

Afslutningsfest. Lørdag den 7. oktober afholder HIFFI Cykler afslutningsfest for cykelsæsonen 2017. Festen bliver for medlemmer og påhæng - sæt allerede nu kryds i kalenderen - mere info kommer senere. 

Medlem.

Pris for medlemskab af HIFFI Cykler er DKK 200,00 for 2017.

Medlemmer modtager løbende informationer via e-mail.

Send en mail med navn, adresse, fødselsdato og e-mail til jensogpernille@vip.cybercity.dk så modtager du en bekræftelse på medlemskab, info om betaling m.m.