Sitemap

HIFFI Cykler

Aktviteten henvender sig primært til cykelryttere med interesse for landevejscykling. Vi kører på landevejsegnede cykler.

Søndag den 26. juni 2016, kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter.

Hold 2. kører Bakholm Ulstrup 67,6 km. Kaptajner: Kim Brix, Atli og Lars.

Hold 1. kører Rundt Måstrup 83,4 km. Kaptajner: Casper og Michael Aa.

Søndag den 3. juli 2016, kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter.

Hold 2. kører Tolne 68,8 km Kaptajner: Kaj, Simun og Jan L.

Hold 1. kører Bunken 97,7 km. Kaptajner: Thomas D. og Kim Brix.

SOMMERFERIE:

Søndag den 10. juli, søndag den 17. juli, søndag den 24. juli og søndag den 31. juli er der IKKE planlagt træning pga. sommerferie. Følg med på Facebook eller mød op ved hallen, der er sikkert nogle som kører søndage kl. 9.30 fra hallen, selvom der ikke er planlagte ruter.

Aktiviteter forår/sommer 2016.

Træningsplan: Planlagt træning starter i april måned.

Søndags træning - Kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter.

Hold 2: Kører overkommelige ruter i et tempo, således at alle der kører med kan følge tempoet. I tilfælde med mange deltagere og/eller stor forskel på tempo vil gruppen blive opdelt, således at alle kan være med og får en god cykeloplevelse.

Hold 1: Kører lange ture i højt tempo, der forventes en gennemsnits hastighed på over 30 km/t. Holdet er for cykelryttere som ønsker træning imod deltagelse i cykelløb og formfremgang i øvrigt. 

Ruterne er planlagte og kan ses her på siden senest torsdag aften før træning.  
 

Onsdags træning - Kl. 18.30 fra Hirtshals Idrætscenter.

Teknisk træning: Vi kører intervaltræning, bakkekørsel og tempotræning. Der samles op imellem bakkerne og intervallerne.

Landevejs træning: Der køres en landevejstur - distance og tempo er afpasset efter fremmødte deltagere. N.b. Der er ikke planlagte ruter og kaptajner, men deltagerne opfordres til at aftale en tur efter eget ønske. 

Pigeholdet - Der er i denne sæson mange piger/kvinder tilmeldt - der er mulighed for at pigerne danner deres egen gruppe, med hjælp og vejledning fra klubben. Såfremt der er opbakning vil pigegruppen køre særskilt onsdag og søndag. 

Begyndertræning - har du lyst til at prøve at køre med HIFFI Cykler, er du meget velkommen. Søndag kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter. Der er mulighed for at køre med et hold hvor farten ikke er høj og med kaptajner/instruktører der kan hjælpe dig.

Her er der mulighed for at få lært de helt grundlæggende færdigheder på racercyklen, lige fra at klikke i / klikke ud, kørsel i gruppe, tegngivning, drikke på cyklen, sikkerheden på cyklen, hensyntagen til øvrige cykelryttere og andre trafikanter og mange andre gode fif som kan bruges på landevejen. 

Facebook.

Vi har en facebook side: HIFFI Cykler, hvor der løbende er informationer. Her har du tillige mulighed for at skabe kontakt til øvrige deltagere og evt. aftale træning udover ovenstående træningstidspunkter, handle brugte effekter, komme med forslag og meget mere. Gå til vores Facebook side


Øvrige aktiviteter.

Weekendtur til Sæby, Hotel Viking Aqua/spa og Welness Resort. lørdag den 28 maj til søndag den 29 maj 2016.

Turen er ændret til en klubtur til Skagen.

Nordjylland Rundt - lørdag den 4. juni 2016. Vi tilbyder samlet tilmelding og starter i samlede grupper på aftalte distancer. 

Markedsløbet - vi deltager i Markedsløbet lørdag den 3. september 2016.


Medlem.

Pris for medlemskab af HIFFI Cykler er DKK 200,00 for 2016.

Medlemmer modtager løbende informationer via e-mail.

Send en mail med navn, adresse, fødselsdato og e-mail til jensogpernille@vip.cybercity.dk så modtager du en bekræftelse på medlemskab, info om betaling m.m.