HIFFI Cykler

HIFFI Cykler er en afdeling under Hirtshals Familie- og Firmaidræt, med egen styregruppe.

HIFFI Cykler er en motions cykelklub, med fokus på landevejscykling for motionister der spreder sig over motionsrytteren der cykler ca. en gang pr. uge og til den meget aktive motionscykelrytter der træner aktivt flere gange om ugen. Der er primær fokus på et godt socialt samvær. Klubben deltager i motionscykelløb på de nævnte niveauer og arrangerer sociale arrangementer for klubbens medlemmer.

HIFFI Cykler genoptager klubbens aktiviteter. Der bliver tale om en meget forsigtig opstart, uden intervalkørsel og hård træning. Der bliver fokus på hyggelige ture, med respekt for myndighedernes retningslinjer omkring covid 19. 

Træningsplan:

Søndag den 27. juni kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter.

Hold 3 kører: Rubjerg 65 km. Kaptajner: Mette og Kenneth.

Hold 1 og 2 kører: Bunken 97,7 km. Kaptajner: Hold 1. Kim Brix. Hold 2. Per Funk. 

Sommerpause. HIFFI Cykler holder sommerpause i juli måned. Der er derfor ikke planlagt træning. Medlemmerne opfordres til at fortsætte træningen og møde op ved hallen onsdage kl. 18.30 og søndage kl. 9.30., alternativt aftale træning på klubbens Facebook side. RIGTIG GOD SOMMERFERIE :-) 

Søndags træning - Kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter.

Hold 3: Kører overkommelige ruter i et tempo, således at alle der kører med kan følge tempoet og får en god cykeloplevelse. Der vil være 1 kaptajn og evt. hjælpekaptajn til de planlagte ruter.

Hold 1+2: Kører længere ruter i højere tempo. Holdene kører samme rute, og følges ad fra start. Ude på ruten vil holdene blive opdelt, således at hold 1 kører i meget højt tempo og hold 2 kører i et mere moderat tempo. Der vil være én kaptajn til rådighed på hvert hold. Holdene er for cykelryttere som ønsker træning for formfremgang og evt. deltagelse i cykelløb. 

Ruterne er planlagte og kan ses her på siden senest torsdag aften før træning. Ruterne er linket via Garmin Connect.

Onsdags træning - Kl. 18.30 fra Hirtshals Idrætscenter. 

Teknisk træning: Vi kører intervaltræning, bakkekørsel og tempotræning. Der samles op imellem bakkerne og intervallerne. N.B. Grundet Covid-19 restriktioner køres der en landevejstur i komfortabelt tempo.

Landevejs træning: Der køres en landevejstur - distance og tempo er afpasset efter fremmødte deltagere. N.b. Der er ikke planlagte ruter og kaptajner, men deltagerne opfordres til at aftale en tur efter eget ønske. 

Facebook.

Vi har en facebook side: HIFFI Cykler, hvor der løbende er informationer. Her har du tillige mulighed for at skabe kontakt til øvrige deltagere og evt. aftale træning udover ovenstående træningstidspunkter, handle brugte effekter, komme med forslag og meget mere. Gå til vores Facebook side

STANDERHEJSNING 2021.

Vi skyder sæsonen i gang med standerhejsning søndag den 28. marts 2021. kl. 10.00 fra Hirtshals Idrætscenter. Vi cykler en hyggetur i to grupper, ca. 25 km og 40 km. Efter cykelturen er klubben vært ved en pølse og en øl eller vand på p-pladsen udenfor hallen. På grund af Covid-19 afholdes aktiviteten udendørs, med respekt af gældende restriktioner. Tilmelding til begivenheden på Facebook eller ved mail til: jensogpernille@vip.cybercity.dk 

Husk at du er velkommen til at invitere en ven eller bekendt med.

 

Øvrige aktiviteter - P.t. er der ikke planlagte aktiviteter, nedenstående er tidligere års aktiviteter: 

Medlemsmøde.

Grejsdalsløbet i Vejle. 

Bøgstedløbet.

HIFFI Cykler, klubtur til Harzen. 

Nordjylland Rundt. 

Klubtur til Skagen.

Tour de Skansebakken. 

Markedsløbet i Brønderslev. 

HIFFI Cykelløb og klubmesterskab. 

 

Pris for medlemskab: 

Pris for medlemskab af HIFFI Cykler er DKK 225,00 for 2021.

Medlemmer modtager løbende informationer via e-mail.

Send en mail med navn, adresse, fødselsdato og e-mail til jensogpernille@vip.cybercity.dk så modtager du en bekræftelse på medlemskab, info om betaling m.m.