HIFFI Cykler er en afdeling under Hirtshals Familie- og Firmaidræt, med egen styregruppe.

HIFFI Cykler er en motions cykelklub, med fokus på landevejscykling for motionister der spreder sig over motionsrytteren der cykler ca. en gang pr. uge og til den meget aktive motionscykelrytter der træner aktivt flere gange om ugen. Der er primær fokus på et godt socialt samvær. Klubben deltager i motionscykelløb på de nævnte niveauer og arrangerer sociale arrangementer for klubbens medlemmer.

--------------------------------------------------------------------

NYHEDER: 

Onsdagstræning er flyttet fra kl. 18.30 til kl. 17.30

Søndag træner vi fysiske øvelser kl. 9.00 i cykelkælderen før landevejstræning.

----------------------------------------------------------------------
   
Søndag den 24. september 2023, kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter. 
 
Hold 3 kører: Studenterruten 64,2 km. Kaptajner: Birthe og Kenneth.
Hold 1 og 2 kører: Faurholt 100 km. Kaptajner: Hold 1: Kim Hold 2: Jens.
 
Søndag den 1. oktober 2023, kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter. 
  
Hold 3 kører: Hundelev 58,3 km. Kaptajner: Susanne og Lars. 
Hold 1 og 2 kører: Vrejlev Kloster 89,5 km. Kaptajner: Hold 1: Peter Hold 2: Jens
 
------------------------------------------------------------------------
TRÆNINGSPLAN.
Søndags træning - kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter. Første planlagte træning er søndag den 16. april 2023. Kl. 9.00 træner vi fysiske øvelser i cykelkælderen. 

Hold 3: Kører overkommelige ruter i et tempo, således at alle der kører med kan følge tempoet og får en god cykeloplevelse. Der vil være 1 kaptajn og evt. hjælpekaptajn til de planlagte ruter.

Hold 1+2: Kører længere ruter i højere tempo. Holdene kører samme rute, og følges ad fra start. Ude på ruten vil holdene blive opdelt, således at hold 1 kører i meget højt tempo og hold 2 kører i et mere moderat tempo. Der vil være én kaptajn til rådighed på hvert hold. Holdene er for cykelryttere som ønsker træning for formfremgang og evt. deltagelse i cykelløb. 

Ruterne er planlagte og kan ses her på siden senest torsdag aften før træning. Ruterne er linket via Garmin Connect.

Onsdags træning - Kl. 17.30 fra Hirtshals Idrætscenter. Første træning onsdag den 5. april 2023. N.B. vær opmærksom på nyt tidspunkt.

Teknisk træning: Vi kører intervaltræning, bakkekørsel og tempotræning. Der samles op imellem bakkerne og intervallerne. 

Landevejs træning: Der køres en landevejstur - distance og tempo er afpasset efter fremmødte deltagere. N.b. Der er ikke planlagte ruter og kaptajner, men deltagerne opfordres til at aftale en tur efter eget ønske. 

FACEBOOK.

Vi har en Facebook side: HIFFI Cykler, hvor der løbende er informationer. Her har du tillige mulighed for at skabe kontakt til øvrige deltagere og evt. aftale træning udover ovenstående træningstidspunkter, handle brugte effekter, komme med forslag og meget mere. Gå til vores Facebook side

KLUBBENS AKTIVITETER.

Klubmesterskaber 2023 og grillaften.  N.B. aktiviteten er ændret, vi griller i Fun-park og vi kører på ny rute.

Lørdag den 17. juni 2023 afholder vi klubmesterskaber 2023.

Løbet afvikles på ”klubmester ruten” med start og mål på Hellehøj. Starten går kl. 13.00 opdelt i grupper tilpasset fremmødte deltagere.

Efter løbet mødes vi i Fun-park Hirtshals til klubmester grill, kl. 18.30

Medlemmer og ledsagere kan deltage i arrangementet. Arrangementet er gratis og man medbringer selv drikkevarer. Lad og skabe en rigtig hyggelig aften i godt selskab, hvor vi samtidig har mulighed for at fejre de nyudnævnte klubmestre.

Tilmelding sker på opslag på klubbens Facebook side – hold øje med det.

Is i Tversted.

Klubben giver is – på en onsdag når vejret tillader det – hold øje med opslag på Facebook.

Tour de Skansebakken.

Tour de Skansebakken afholdes søndag den 27. august kl. 12.30 - klubben opfordrer medlemmerne til at deltage i løbet.

Markedsløbet i Brønderslev.

Lørdag den 2. september 2023, afholder BMC Markedsløbet i Brønderslev. Klubben opfordrer medlemmerne til at deltage i dette hyggelige og godt arrangeret cykelløb. Se mere om løbet her.  

 

PRIS FOR MEDLEMSKAB.

Pris for medlemskab af HIFFI Cykler er DKK 225,00 for 2023. Beløbet indbetales til konto 9067 4579863221, med angivelse af navn på indbetaler. 

Medlemmer modtager løbende informationer via e-mail.

Send en mail med navn, adresse, fødselsdato og e-mail til jensogpernille@vip.cybercity.dk så modtager du en bekræftelse på medlemskab, info om betaling m.m. 

Jens Kjærsgaard Nielsen
Instruktør - Indoor Bike