HIFFI Cykler

HIFFI Cykler er en afdeling under Hirtshals Familie- og Firmaidræt, med egen styregruppe.

HIFFI Cykler er en motions cykelklub, med fokus på landevejscykling for motionister der spreder sig over motionsrytteren der cykler ca. en gang pr. uge og til den meget aktive motionscykelrytter der træner aktivt flere gange om ugen. Der er primær fokus på et godt socialt samvær. Klubben deltager i motionscykelløb på de nævnte niveauer og arrangerer sociale arrangementer for klubbens medlemmer.

HIFFI standerhejsning 2023.

Søndag den 2. april 2023 skyder vi sæsonen i gang med standerhejsning kl. 10.00 fra Hirtshals Idrætscenter.
Vi cykler en hyggetur i to grupper, ca. 25 km og ca. 40 km.
Efter cykelturen er HIFFI Cykler vært ved suppe i Cafeteriet i Hirtshals Idrætscenter - der er mulighed for et bad inden vi spiser suppen.
Tilmelding er nødvendig af hensyn til suppen. Tilmeld dig i opslaget på Facebook eller på mail til jensogpernille@vip.cybercity.dk senest den 28. marts 2023.
Er du interesseret i klubbens aktiviteter er du meget velkommen - kom frisk.
TRÆNINGSPLAN.
Søndags træning - kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter. Første planlagte træning er søndag den 16. april 2023.

Hold 3: Kører overkommelige ruter i et tempo, således at alle der kører med kan følge tempoet og får en god cykeloplevelse. Der vil være 1 kaptajn og evt. hjælpekaptajn til de planlagte ruter.

Hold 1+2: Kører længere ruter i højere tempo. Holdene kører samme rute, og følges ad fra start. Ude på ruten vil holdene blive opdelt, således at hold 1 kører i meget højt tempo og hold 2 kører i et mere moderat tempo. Der vil være én kaptajn til rådighed på hvert hold. Holdene er for cykelryttere som ønsker træning for formfremgang og evt. deltagelse i cykelløb. 

Ruterne er planlagte og kan ses her på siden senest torsdag aften før træning. Ruterne er linket via Garmin Connect.

Onsdags træning - Kl. 18.30 fra Hirtshals Idrætscenter. Første træning den 5. april 2023.

Teknisk træning: Vi kører intervaltræning, bakkekørsel og tempotræning. Der samles op imellem bakkerne og intervallerne. 

Landevejs træning: Der køres en landevejstur - distance og tempo er afpasset efter fremmødte deltagere. N.b. Der er ikke planlagte ruter og kaptajner, men deltagerne opfordres til at aftale en tur efter eget ønske. 

FACEBOOK.

Vi har en Facebook side: HIFFI Cykler, hvor der løbende er informationer. Her har du tillige mulighed for at skabe kontakt til øvrige deltagere og evt. aftale træning udover ovenstående træningstidspunkter, handle brugte effekter, komme med forslag og meget mere. Gå til vores Facebook side

KLUBBENS AKTIVITETER.

Klubmesterskaber 2023 og grillaften. 

Lørdag den 17. juni 2023 afholder vi klubmesterskaber 2023.

Løbet afvikles på ”klubmester ruten” med start og mål på stejlbjergvej som tidligere år. Starten går kl. 13.00 opdelt i grupper tilpasset fremmødte deltagere.

Efter løbet mødes vi i Hirtshals Idrætscenter til klubmester grill. Vi tænder grillen op kl. 18.00

Medlemmer og ledsagere kan deltage i arrangementet. Arrangementet er gratis og man medbringer selv drikkevarer. Lad og skabe en rigtig hyggelig aften i godt selskab, hvor vi samtidig har mulighed for at fejre de nyudnævnte klubmestre.

Tilmelding sker på opslag på klubbens Facebook side – hold øje med det.

Sommer Cup. 

HIFFI Cykler opfordrer til deltagelse i løbene, se mere på Facebook. 

Tour de Skansebakken.

Vi forventer at der arrangeres Tour de Skansebakken - klubben opfordrer til at deltage i løbet. Der kommer mere info herom, når løbsdato m.v. er offentliggjort.

Is i Tversted.

Klubben giver is – på en onsdag når vejret tillader det – hold øje med opslag på Facebook.

PRIS FOR MEDLEMSKAB.

Pris for medlemskab af HIFFI Cykler er DKK 225,00 for 2023. Beløbet indbetales til konto 9067 4579863221, med angivelse af navn på indbetaler. 

Medlemmer modtager løbende informationer via e-mail.

Send en mail med navn, adresse, fødselsdato og e-mail til jensogpernille@vip.cybercity.dk så modtager du en bekræftelse på medlemskab, info om betaling m.m. 

Jens Kjærsgaard Nielsen
Instruktør - Indoor Bike