HIFFI Cykler

HIFFI Cykler genoptager klubbens aktiviteter. Der bliver tale om en meget forsigtig opstart, uden intervalkørsel og hård træning. Der bliver fokus på hyggelige ture, med respekt for myndighedernes retningslinjer omkring covid 19. 

Vi mødes på de normale trænings tidspunkter, onsdag kl. 18.30 og søndag kl. 9.30 ved Hirtshals Idrætscenter. Fra den 1 august starter vi med planlagte ruter til søndags træning.  

Aktiviteten henvender sig primært til cykelryttere med interesse for landevejscykling. Vi kører på landevejsegnede cykler.

Aktuel træning:

Søndag den 6. september 2020, kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter. Denne træning er den sidste træning med planlagte ruter i denne sæson. 

Søndag den 13. september 2020.

HIFFI Cykler deltager i Tour de Skansebakken i Horne. Starten går kl. 12.30 ved "Det Grønne Hjørne" i Horne. Kom og støt op om dette sjove og hyggelige arrangement. Vi håber at se mange HIFFI cykelryttere denne dag.

HIFFI Cykelløb og klubmesterskab. Lørdag den 19. september 2020 afholdes klubbens hyggelige aktivitet. Løbet køres som tidligere år med start og mål ved Stejlbjerg. Vi starter kl. 9.00 med et rundstykke, løbet starter kl. 10.00 og vi afslutter med en sandwich på klubbens regning. Mere info og tilmelding på Facebook. 

Træningsplan:

Søndags træning - Kl. 9.30 fra Hirtshals Idrætscenter.

Hold 3: Kører overkommelige ruter i et tempo, således at alle der kører med kan følge tempoet og får en god cykeloplevelse. Der vil være 2 kaptajner / hjælpekaptajner til de planlagte ruter.

Hold 1+2: Kører længere ruter i højere tempo. Holdene kører samme rute, og følges ad fra start. Ude på ruten vil holdene blive opdelt, således at hold 1 kører i meget højt tempo og hold 2 kører i et mere moderat tempo. Der vil være én kaptajn til rådighed på hvert hold. Holdene er for cykelryttere som ønsker træning for formfremgang og evt. deltagelse i cykelløb. 

Ruterne er planlagte og kan ses her på siden senest torsdag aften før træning.  Ruterne er linket til ruter på Endomondo. Vi er igang med at etablere ruterne på GPSies også, disse ruter findes under fanen "ruter".

Onsdags træning - Kl. 18.30 fra Hirtshals Idrætscenter. 

Teknisk træning: Vi kører intervaltræning, bakkekørsel og tempotræning. Der samles op imellem bakkerne og intervallerne.

Landevejs træning: Der køres en landevejstur - distance og tempo er afpasset efter fremmødte deltagere. N.b. Der er ikke planlagte ruter og kaptajner, men deltagerne opfordres til at aftale en tur efter eget ønske. 

Facebook.

Vi har en facebook side: HIFFI Cykler, hvor der løbende er informationer. Her har du tillige mulighed for at skabe kontakt til øvrige deltagere og evt. aftale træning udover ovenstående træningstidspunkter, handle brugte effekter, komme med forslag og meget mere. Gå til vores Facebook side


Øvrige aktiviteter.

Medlemsmøde. HIFFI Cykler afholder medlemsmøde, mandag den 10. februar 2020, kl. 18.30 i Hirtshals Idrætscenter. Her vil styregruppen præsentere planen for den kommende sæson og samtidig have en drøftelse med foreningens medlemmer om forslag til aktiviteter m.m.

HIFFI Cykler byder på en kop kaffe og lidt til ganen.

Tilmelding til medlemsmøde sker i gruppen HIFFI Cykler på Facebook eller ved mail til jensogpernille@vip.cybercity.dk. Interesserede som ikke medlem af HIFFI Cykler og også velkomne.

 

"AFLYST" Standerhejsning. Søndag den 29. marts 2020 skyder vi sæsonen i gang, med standerhejsning kl. 10.00 fra Hirtshals Idrætscenter. Vi cykler en hyggetur i 2 grupper, ca. 25 km og ca. 40 km, hvorefter vi spiser suppe i Cafeteriet i hallen.

Tilmelding til begivenheden på Facebook eller ved mail til jensogpernille@vip.cybercity.dk

En Forårsdag i Thy. (AFLYST) Ryttere fra HIFFI Cykler deltager i årets første cykelløb, En Forårsdag i Thy, lørdag den 4. april 2020. Se mere om løbet her. Eventuel aftale om samkørsel kan aftales på Facebook. 

Grejsdalsløbet i Vejle. (AFLYST) Ryttere fra HIFFI Cykler deltager i dette flotte og meget kuperede cykelløb i Vejle, søndag den 10. maj 2020. Se mere om løbet her. Eventuel aftale om samkørsel kan aftales på Facebook. 

Bøgstedløbet.(AFLYST) Lørdag den 23. maj 2020. afholdes der Bøgstedløbet. Der er mulighed for 7, 20, 35, 52 eller 75 km i området omkring Astrup / Bøgsted. Se mere om løbet her. Husk tilmelding på hjemmesiden inden løbet.

HIFFI Cykler, klubtur til Harzen. (AFLYST) HIFFI Cykler arrangerer klubtur til Harzen i dagene 20 maj - 24 maj 2020. Mere info og tilmelding kommer på Facebook.

Nordjylland Rundt. (AFLYST) HIFFI Cykler deltager i Nordjylland Rundt, lørdag den 6. juni 2020. HIFFI Cykler tilbyder fælles tilmelding, for at sikre at deltagerne stater i samme startgrupper. Tilmelding og koordinering sker på Facebook, opslag kommer senere. Se mere om løbet her.

Klubtur til Skagen. (AFLYST) Dette arrangement forventes afholdt inden sommerpausen - Mere info kommer senere. 

Tour de Skansebakken. Søndag den 13. september. HIFFI Cykler deltager i det traditionsrige Tour de Skansebakken, som arrangeres af Horne KFUM.

Markedsløbet i Brønderslev. (AFLYST) HIFFI Cykler deltager i Markedsløbet i Brønderslev, lørdag den 29. august 2020. Se mere om løbet her. Information og aftale om fælles kørsel kommer på Facebook. 

"N.B. NY DATO" HIFFI Cykelløb og klubmesterskab. Lørdag den 19. september 2020 afholdes klubbens hyggelige aktivitet. Mere info kommer senere. 

Pris for medlemskab: 

Pris for medlemskab af HIFFI Cykler er DKK 225,00 for 2020.

Medlemmer modtager løbende informationer via e-mail.

Send en mail med navn, adresse, fødselsdato og e-mail til jensogpernille@vip.cybercity.dk så modtager du en bekræftelse på medlemskab, info om betaling m.m.