Praxtour Cykler

Hirtshals Familie- og Firmaidræt har investeret i 2 stk. Praxtour Cykelsimulatorer til brug for klubbens medlemmer og øvrige interesserede.

Cyklerne er cykelsimulatorer hvor man kan cykle mange forskellige cykleruter, lige fra 4 km til 45 km i mange forskellige terræner, flade landskaber, bakkede landskaber og store berømte bjerge.

Der er mulighed for at indstille cyklerne i forskellige niveauer, således at man kan afprøve de store berømte bjerge, uden at det er så krævende som hvis man skulle cykle bjerget i virkeligheden.

  

Køb af medlemskab, fornyelse og booking, klik her.  

Når du har booket en cykel, modtager du en mail med bekræftelse af din booking, og en kode til kælderdøren, således at du kan komme ind til cyklen. 

 

Der vil også være mulighed for at leje cyklerne 2 timer, uden medlemskab. her er prisen DKK 50,00 for 2 timer - kontakt Jens Kjærsgaard, 20348323.  

Cyklerne bookes for to timer ad gangen. Der er selvbetjening således at cyklerne tændes på PC tænd/sluk knappen og resten af betjeningen foregår via skærmen på cyklen. Efter brug lukkes cyklen ned via skærmen.

Efter brug af cyklerne skal cyklerne grundigt aftørres for sved og afsprittes, således at de er rene til tiltalende for de næste brugere.

HUSK AT BEHANDLE CYKLERNE SOM OM DET VAR DINE EGENE.

Jens Kjærsgaard Nielsen
Instruktør - Indoor Bike